Bouw & Infra

De sector Bouw & Infra is breed en biedt werk aan vele tienduizenden werknemers. Als je in deze sector aan de slag wilt, is er een scala aan mogelijkheden. Van nieuwbouw tot renovatie en van woningbouw tot utiliteitsbouw. En dan hebben we het nog niet over de infrastructuur daaromheen en de verduurzaming van de energievoorziening.

Benieuwd naar onze Bouw & Infra vacatures?

Wat je ogen zien, kunnen je handen maken

Bouwen aan de toekomst

Wie er van houdt om met zijn of haar handen te werken en aan het eind van de dag echt resultaat te zien, die vindt de bouw vast en zeker de moeite waard. Bouwen doe je bovendien met het oog op de toekomst. En er is genoeg te doen. Werckpost heeft verschillende interessante vacatures in de Bouw & Infra. We zijn altijd op zoek naar jong talent en naar ervaren mensen, die we snel kunnen plaatsen. We staan bekend om onze efficiënte werkwijze en persoonlijk contact.

Legio mogelijkheden

Vanwege de grote diversiteit in deze sector is er altijd een passende vacature voor jou te vinden. Wil je metselen of stuken, timmeren of kabels trekken, zonnepanelen monteren of de aardbol stofferen? Bij Werckpost zijn er legio mogelijkheden. Ook als je nog niet heel veel ervaring hebt. We nemen je graag op in ons trainingsprogramma om jou een echte vakman of -vrouw te laten worden.


Op zoek naar een constructieve samenwerking?

De sector Bouw & Infra is bijzonder breed. Variërend van nieuwbouw tot renovatie en van woningbouw tot utiliteitsbouw. En dan hebben we het nog niet over de infrastructuur daaromheen en de verduurzaming van de energievoorziening. Wie er van houdt om met zijn of haar handen te werken en aan het eind van de dag echt resultaat te zien, die kan prima uit de voeten in deze sector. Werckpost is altijd op zoek naar jong talent en ervaren mensen, die we snel kunnen plaatsen. We staan bekend om onze efficiënte werkwijze en het persoonlijk contact.  

Neem snel contact met ons op. Via het contactformulier of bel 0527 – 74 80 10. We helpen u graag verder.

Top