Informeren van onze uitzendkrachten

Wij stellen onze uitzendkrachten op de hoogte van de mondkapjesplicht. Per 1 december is dit ingegaan. Wij leggen de uitzendkracht uit dat zij deze moeten dragen in publieke ruimtes, supermarkten, winkels en overige publieke gebouwen waar het verplicht is gesteld. 


Testbeleid

Zodra een uitzendkracht corona symptomen heeft, laten we deze testen. Afhankelijk waar degene verblijft, zullen we hem of haar helpen met het maken van een testafspraak. Wij kunnen ook sneltests afnemen, maar onze voorkeur gaat uit naar de officiΓ«le GGD-teststraat.

De uitzendkrachten kunnen we niet verplichten om te laten testen. Dit moet altijd op vrijwillige basis gebeuren. Wanneer ze symptomen hebben, melden wij de uitzendkracht ziek en blijven wij voortdurend in contact met de uitzendkracht.

Opvragen protocol en contactpersoon

Aanspreekpunt binnen Werckpost bij wie u direct meldingen kunt doen: Henrieke van der Weerd, henrieke@werckpost.nl 

Dit zal dan in voorkomende gevallen gaan over:

  • een positief geteste werknemer van uzelf die tijdens werk direct contact heeft met onze uitzendkrachten (afdeling/lijn)
  • een uitzendkracht met vermoedelijke symptomen die horen bij Corona

Henrieke van der Weerd zal andersom ook bij u melding maken wanneer er vermoedens bestaan rondom Corona. Wilt u, als u uw protocol deelt met ons, er direct de juiste contactpersoon bij vermelden?

Wij proberen samen met onze uitzendkrachten en u een zo veilig en gezond mogelijke werk- en leefomgeving te creΓ«ren. 

Een hartelijke groet, 

team Werckpost

Top