Direct inschrijven Bekijk de laatste vacatures

Omdat de eigenaren van Werckpost altijd werk hebben gedaan op het water (eigen kotter, schipper) en weten hoe belangrijk het is om goed personeel te hebben, plaatsen wij sinds 2017 zeevarenden op schepen. Wij vinden het heel mooi dat wij na een traject van 1,5 jaar in binnen- en buitenland, dit mogen doen op schepen. Deze schepen zijn kotters varend onder voornamelijk de Duitse, Nederlandse, Engelse, Belgische en Deense vlag.

Na het ontvangen van de nodige informatie van uw kant en de orderbevestiging kunnen wij het verder uitrollen. Dit uitrollen duurt ongeveer 2-3 weken. Hierna ontvangt u geschikte kandidaten en kunt u een keuze maken. U mag erop vertrouwen dat wij de voorselectie al zo goed mogelijk hebben gedaan.

Werckpost regelt na akkoord van u, voor de kandidaat:

  • Reis- en werkvisum en benodigde stempels in Nederland
  • Vervoer (via lucht of land)
  • Alle benodigde keuringen en cursussen denk aan Basic Safety Training, medische keuring en dergelijke
  • Fonds voor familie van betreffende werknemer
  • Basis werkkleding
  • Volledige verzekering in Nederland

Uw kandidaat wordt afgeleverd bij uw schip of kan worden opgehaald, afhankelijk van uw locatie en aankomsttijd. Werckpost heeft altijd beschikbare woonruimte om deze kandidaten op te vangen. Het personeel dat wij plaatsen varieert van dekknecht tot een stuurman tot een machinist, afhankelijk van de functie die u in gedachten heeft. U geeft aan welke taken en verantwoordelijkheden er zijn en wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek.

Uw kandidaat is verder in bezit van de juiste papieren en trainingen. Deze documenten zult u ook van tevoren ontvangen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johannes Visser of Maria Coenen. Wij staan u graag te woord!

Werckpost
Wijk 2-29, 8321 ER URK
Tel. 0527-748010