Direct inschrijven Bekijk de laatste vacatures

Werckpost is werkzaam in verschillende branches: Techniek, Industrie, Transport & Logistiek, Visverwerkende industrie, International Recruitment en Zakelijke dienstverlening.

Werving

 • Verschillende wervingsmiddelen helpen ons bij het vinden van de juiste persoon op de juiste plek namelijk:
 • Online werving via Werckpost website en 45 andere kanalen
 • Actief gebruik van social media incl. verschillende wervingsacties
 • Offline werving via kranten en vakbladen
 • Database; al jarenlang wordt deze aangevuld met goede cv’s door proactieve werving
 • Member get Member acties (motiveren van eigen kandidaten om vrienden, familie en bekenden met ons in contact te brengen)

Het kan ook voorkomen dat wij een persoon begeleiden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mocht u interesse hebben in dit traject horen wij het graag.

Selectie

De selectie van een goede kandidaat is meer dan het matchen op vaardigheden, ervaring en achtergrond, minstens zo belangrijk zijn de “zachte” criteria. Werckpost werkt o.b.v. kleuren om te zien of de kandidaat echt goed past. Zie ook onze website voor de persoonlijkheidstest. Hiermee kunt u in het klein zien waar wij op letten en wat deze kleuren in grote lijnen inhouden.

Wij voeren de eerste selectie uit en hebben een uitgebreid intakegesprek met de kandidaten.

 • Standaard worden de volgende onderwerpen in detail behandeld:
 • Opleiding; inclusief het controleren en evt. kopiëren van diploma’s
 • Werkervaring; (afhankelijk van de functie checken we referenties)
 • Kennis en kunde; computerkennis, talenkennis, kopie rijbewijs etc.
 • Persoonlijke waarden; sterke en zwakke punten van de kandidaat. Dit o.b.v. Gedrag en Drijfveren (kleuren)
 • Zowel uw vacature als uw organisatie worden uitgebreid besproken

Selectie, een stap verder

Door ons worden uitgebreide intakegesprekken op de vestigingen gevoerd. Het is ook mogelijk om deze selecties op uw bedrijfslocatie te laten plaatsvinden. Op deze manier proeven de kandidaten direct de sfeer en krijgen een goede eerste indruk van uw organisatie. Het onderstreept ook ons doel om transparantie te creëren binnen onze dienstverlening. U ervaart zelf op welke wijze wij selecteren en hoe wij met de potentiële kandidaten communiceren.

Voorstellen/presenteren

De kandidaat wordt voorgesteld aan de contactpersoon van uw organisatie middels een cv. Hierin wordt alles benoemd wat belangrijk is. De voorgestelde kandidaat wordt vervolgens wel/ niet uitgenodigd door u. Afhankelijk van de functie kan de kandidaat na 1 gesprek al starten of zal er nog een tweede/ derde ronde volgen. Mocht het een functie zijn die snel moet worden vervuld kunt u ook een kandidaat laten starten zonder deze zelf te hebben gesproken van tevoren. Dit kan alleen als wij uw bedrijf goed hebben leren kennen.

Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar ons kantoor 0527-748010 en vraag naar Henrieke, Johannes of Walter. OF mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar ons kantoor 0517-434120 en vraag naar Louwrens of Maarten.