Direct inschrijven Bekijk de laatste vacatures

FAQ

Algemene vragen

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ervaring hebben in de visindustrie. Als dat niet het geval is, zullen we u alles leren wat u moet weten over het werk. Normaal gesproken is het sorting van vis, sorteren, verpakken, snijden, bevriezen, glazuur, paneren, ijzen, behandeling van containers (mannen werk).
We regelen BSN nummer Bankrekening nummer Verzekeringen Huis Vervoer om naar het werk te gaan
Omdat wij met meer bedrijven werken, kunnen we u niet laten weten welke dagen vóór het werk en wat de werktijden zijn. Normaal gesproken zijn de tijden van de verschuivingen: 05.00-14.00 06.00-15.00 14.00-22.00 15.00-23.00 U kunt altijd extra werken als u dat wilt, 2 verschuivingen per week extra is normaal gesproken geen probleem.
Laarzen Boezel Haarnet Mouwbeschermers
Werckpost zal u helpen met alle dingen die je nodig hebt voor je werk.
Wanneer u in bedrijven met voedsel werkt zijn de volgende dingen verboden: Geen make-up
 Geen sieraden
 Geen nepnagels, korte nagels Kijk goed wat de regels zijn in het bedrijf en hou je hier aan. U meldt zich aan bij Werckpost voor deze regels. Onze speciale hygiënische film is gericht op deze regels.
Neem altijd uw roosters mee naar uw baan. U moet de uren invullen, de pauzes en het totaal aantal uren. Laat de chef uw uren ondertekenen en breng ze niet later dan volgende week maandag avond naar het kantoor van Werckpost. U moet ook uw uren schrijven in de kantine van het bedrijf of het gebruiken van uw tag / clocksystem.
Ja, u kunt ze bereiken. Wanneer u ze niet kunt bereiken probeer ze dan te bellen op het nummer 06-83532017 (Adam)
Neem contact op met het volgende nummer voor de coördinator 06-52605210 en stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-20304989)
.Voor nacht en ochtend verschuiving de avond vóór 21.00 uur. Voor de middag en avond van dezelfde dag vóór 10.00 uur.
Dan moet u eerst betalen op de rekening van de tandarts of dokter. (Zorg voor de originele factuur. Deze is nodig voor uw aangifte op Holland Zorg)
Ga naar https://www.hollandzorg.com/nl/particulier/klantenservice/declareren
kies dan voor 'Declaratieformulier zwembaden' en stuur dit formulier samen met de originele factuur naar:Holland Zorg
Afdeling Declaratie
Antwoordnummer 30
7400 VB Deventer(postzegel is niet nodig)
Normaal gesproken vindt de betaling binnen 10 werkdagen plaatst die zullen zij u terug betalen.
Het salaris is afhankelijk van uw leeftijd. Bij Werckpost krijgt u altijd vakantie geld (8% van uw bruto salaris) en vakantiedagen (24 per jaar wanneer u minimaal 40 uur per week werkt).
Vakantiedagen kunt u altijd vragen maar vergeet niet dat als je al 40 uur die week gewerkt, het niet mogelijk is om vakantiedagen te geven. Alleen wanneer u echt vrij bent. Vakantie geld betalen wij eind mei / begin juni.
De salarisbetaling is normaal gesproken elke week. Echter, als u niet bent op tijd met uw roosters (uiterlijk maandag avond van de volgende week), zult u nog geen salaris ontvangen totdat u uw uren brengt.
Hanna is hiervoor verantwoordelijk en u kunt uw vragen op maandag middag / avond vragen op kantoor. Als ik stop met werken bij Werckpost, wanneer krijg ik mijn laatste betaling?
Na de ondertekening van de brief van de annulering, krijgt u binnen 6 weken uw laatste betaling. Werken bij ons? stuur ons uw CV naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wonen en de werkgelegenheid in Nederland

Uw paspoort of identiteitskaart afgegeven door een land, is een document bevestiging van legaal verblijf in Nederland en het recht om uw werk te doen hier. In Nederland moet iedereen kunnen bewijzen van identiteit. Iedereen die meer dan 14 jaar is daarom verplicht om altijd te dragen een nog geldig identiteitsbewijs voorlegt. Het kan zijn een paspoort of identiteitskaart.
Sofi-nummer (BSN)Om aan de slag te kunnen in Nederland, moet u een sofi-nummer hebben.
De verplichting is zich kunnen identificeren
Wanneer u wordt ingezet, zal uw werkgever vragen om een geldig bewijs van uw identiteit. De werkgever is verplicht voor het opslaan van een kopie van uw legitimatiebewijs in hun dossiers, en je moet je altijd kunnen identificeren op de werkplek.
Het uitzendbureau dat u in dienst neemt in Nederland moeten verschijnen in het handelsregister van de kamer van Koophandel. U hebt / u heeft ook het recht om te controleren of het uitzendbureau is gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid. Dit geeft u meer zekerheid dat je via een betrouwbaar agentschap werkzaam zijn. Voor meer informatie bezoek www.kamervankoophandel.nl en www.normeringarbeid.nl het uitzendkantoor kan behoren tot een professionele organisatie die controleert haar leden te respecteren van de overeenkomst van de collectieve arbeid en geeft orders voor de kwaliteit van hun dienstverlening. Meer informatie vindt u op de pagina's www.abu.nl www.nbbu.nl.
Als u de medewerkers van het Nederlandse bedrijf, betekent dit dat uw salaris wordt uitgekeerd door de dezelfde werkgever, die ook op uw rekening, betaalt belasting en sociale premies. Deze worden door uw werkgever van uw bruto-inkomen in mindering gebracht en vervolgens gelost. Daarom is uw netto-inkomen lager dan het bruto. De werkgever is verplicht om te bewijzen de aftrek gemaakt in de specificatie van uw salaris. De meeste bedrijven in de collectieve overeenkomst vallende (CAO). Het is de overeenkomst tussen werkgevers en vakbonden in de voorwaarden waarop het contract, dat voor alle werkgevers en werknemers in de industrie geldt, en dus het ook bindend is voor de buitenlandse werknemers. CAO bepaalt niet alleen salaris, maar ook vergoeding (bijvoorbeeld; overuren) en wettelijke werkweek. Uw werkgever is verplicht te betalen en u een salaris en een uitkering overeenkomstig de goedgekeurde CAO. Het toepasselijke tarief voor mensen is jonger dan 23 jaar lager dan voor werknemers boven de leeftijdsgrens. Websites www.government.nl/issues/minimum-wage www.arbeidinspectie.nl bieden meer informatie over dit onderwerp.
Als u woont of werkt in Nederland, bent u wettelijk bent verplicht voor jezelf te zorgen voor de Nederlandse ziektekostenverzekering. De kosten van zorg practitioner, geneesmiddelen en ziekenhuis zorg vallen deels uit de verzekeringspolis. Zelfs als u verzekerd bent in het land van oorsprong, zelfs wanneer u een verzekeringspolis bij een verzekeringsmaatschappij heeft gekocht. Het basispakket verzekering is hetzelfde in alle samenlevingen, maar het bedrag van de premie kan variëren met de verschillende verzekeraars. Het inschrijven als een patiënt met een Huisarts. Verkregen door omhoog te ondertekenen van de dokter thuis, een garantie voor toegang tot medische zorg. In dringende en ernstige gevallen is er ook de mogelijkheid om te profiteren van de medische bijstand in de avond, nacht of in het weekend. Om dit te doen, moet u uw Huisarts, die de arts zal uitgeven aanroepen. Daarnaast is er een mogelijkheid om te kopen van aanvullende verzekeringen. Betaling van verzekeringspremies betaalt u zelf. Kinderen jonger dan 18 jaar kunnen gratis verzekerd worden onder het beleid van hun ouders. Sommige werkgevers ondertekenen een overeenkomst inzake groepsverzekering voor al hun werknemers, waaraan u kunt deelnemen aan. Vraag uw werkgever als deze mogelijkheid bestaat. Je moet dan zorgen ervan, persoonlijk ontvangen de verzekeringspolis en de voorwaarden ervan.
Als u medische hulp nodig hebt, kunt u profiteren van de zogenaamde noodsituatie, dat geeft de patiënt de nodige zorg zonder een verwijzing. Dergelijke bijstand verstrekt, bijvoorbeeld huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten. Deze zorg is niet gratis, maar worden soms (gedeeltelijk) gedekt door de ziektekostenverzekering beleid. Voor andere soorten zorg, moet u eerst een verwijzing krijgen van de noodsituatie, bijv. van de Huisarts.
In het geval van een ernstig letsel bij een ongeval of een geval van plotselinge ernstige ziekte krijgt u altijd zorg van de noodsituatie afdeling in het ziekenhuis. Breng altijd uw ziekteverzekeringskaart en bewijs van identiteit mee. 112 is het nationale noodsituatie getal politie, brandweer en ambulance.

Uitzenden

Uitzenden is een prima oplossing als u (tijdelijk) flexibel personeel nodig hebt en tegelijkertijd niet vast wil zitten aan een tijdsbepaling of een contract. Flexkrachten kunnen ingezet worden wanneer u maar wilt en op elke gewenste dag beginnen.

Lees meer

Detacheren

Bij detacheren is er sprake van een detacheringsovereenkomst tussen de flexkracht en Werckpost en een opdrachtovereenkomst tussen de opdrachtgever en Werckpost. De flexkracht is in dienst van de uitzendonderneming en wordt te werk gesteld bij de opdrachtgever.

Lees meer

Payrolling

Wanneer u door eigen werving & selectie een nieuwe werknemer aantrekt, maar deze niet op uw eigen loonlijst wilt zetten, kunt u gebruik maken van Werckpost Payrolling. Voordelen: lager tarief, administratieve handelingen, risico's en uitbetaling worden door Werckpost verricht.

Lees meer

Werving & Selectie

Geeft u er de voorkeur aan een kandidaat van Werckpost direct in eigen dienst te nemen? Ook dat is mogelijk. Wanneer u voor W&S kiest berekenen wij een eenmalige fee die in een keer in rekening wordt gebracht op de dag dat de nieuwe werknemer start.

Lees meer