Hoger opgeleiden

Direct inschrijven Bekijk de laatste vacatures
Hoger Opgeleiden

Onze core business is de visverwerkende- en technische sector. Dit in de breedste zin van het woord. Van productiepersoneel tot gespecialiseerd personeel op de ‘vloer’ of op kantoor. Van parttime tot fulltime, van een stageplek, gedetacheerd of direct op contract bij de opdrachtgever.

Kernwaarden binnen ons team zijn : passie, ervaring, adequaatheid, snelheid (korte lijnen), professionaliteit.

Een mens heeft niet alleen cijfermatige waarde, maar veel meer een menselijke waarde. In deze tijd waarin de mens op zichzelf is gericht en het ‘ik’ erg overheerst, willen wij het verschil maken. Werckpost zet de juiste persoon op de juiste plaats.

Elk mens is uniek, elk mens is anders en dat geeft veelkleurigheid.

Op onze website www.werckpost.nl kun je een korte analyse maken van jezelf op basis van gedrag, drijfveren, talenten en emotionele intelligentie. Dit overigens zonder ‘zweverig’ te worden.

Onze werkwijze: om het beste in jou naar boven te halen werken wij standaard met een EQ profiel. Aan de hand van dit profiel leer je hoe je zelf in elkaar zit en welke functies van Werckpost daar eventueel bij aansluiten. Naast beschikbare functies is het een zoektocht van Werckpost voor jou. Het kan dus ook zijn dat er geen concrete vacature op de website staat maar dat Werckpost door middel van ‘open’ voorsteltrajecten een mooie baan voor je kan vinden.

Wil je je aanmelden voor een traject met Werckpost, stuur dan je cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook voor meer informatie/vragen kun je mailen naar genoemd emailadres of bellen naar 0527-748010 en vragen naar Maria.

Uitzenden

Uitzenden is een prima oplossing als u (tijdelijk) flexibel personeel nodig hebt en tegelijkertijd niet vast wil zitten aan een tijdsbepaling of een contract. Flexkrachten kunnen ingezet worden wanneer u maar wilt en op elke gewenste dag beginnen.

Lees meer

Detacheren

Bij detacheren is er sprake van een detacheringsovereenkomst tussen de flexkracht en Werckpost en een opdrachtovereenkomst tussen de opdrachtgever en Werckpost. De flexkracht is in dienst van de uitzendonderneming en wordt te werk gesteld bij de opdrachtgever.

Lees meer

Payrolling

Wanneer u door eigen werving & selectie een nieuwe werknemer aantrekt, maar deze niet op uw eigen loonlijst wilt zetten, kunt u gebruik maken van Werckpost Payrolling. Voordelen: lager tarief, administratieve handelingen, risico's en uitbetaling worden door Werckpost verricht.

Lees meer

Werving & Selectie

Geeft u er de voorkeur aan een kandidaat van Werckpost direct in eigen dienst te nemen? Ook dat is mogelijk. Wanneer u voor W&S kiest berekenen wij een eenmalige fee die in een keer in rekening wordt gebracht op de dag dat de nieuwe werknemer start.

Lees meer