Werckpost regelt het voor u

Direct inschrijven Bekijk de laatste vacatures

In ontwikkeling blijven als organisatie betekent dat uw werknemers zich ook blijven ontwikkelen. Het een kan niet zonder het ander. De hand kan niet zonder de voet en het hoofd kan niet zonder de armen. Alles heeft elkaar nodig.

Stelt u zichzelf eens voor dat u het complete plaatje in huis zou hebben of zou kunnen hebben? Bent u op de hoogte van de kernkwaliteiten van uw personeel en is dat alles wat u nodig hebt? Lees verder over ons TSI instrument en streef er naar om het beste in uw mensen naar boven te halen.

Waarom een EQ analyse? Een mens is als een diamant. Een diamant heeft vele facetten. Elke facet schittert op een andere manier en geeft kleur aan de persoon. Zonder ‘zweverig’ te worden is de wens van Werckpost service om het beste in mensen naar boven te halen.

Dit TSI instrument is een hulpmiddel om een zetje in de juiste richting te geven. Een werknemer leert zichzelf beter te begrijpen en beter beslissingen te nemen. Deze analyse geeft geen antwoord op levensvragen zoals: Waarom leef ik of wat wil ik met mijn leven? Welke branche moet ik in gaan werken en dergelijke. Maar wel een antwoord op de vragen: Hoe gedraag ik me en hoe kom ik over op anderen?

De emotionele intelligentie van je werknemer zal goed in beeld komen. Een EQ analyse kan o.a. goed gebruikt worden bij:

  • persoonlijke analyse
  • teamanalyse
  • loopbaanbegeleiding of evt. wisseling van functie binnen het bedrijf
  • hulpmiddel bij vertrekpunt na het aannemen van een werknemer

Er zijn wat dingen veranderd voor ZZP’ers in Nederland. Er mag geen vermeende arbeidsverhouding zijn. Dit betekent dat een ZZP’er de juiste documenten moet laten tekenen door zijn opdrachtgevers (let op: dit moeten er minimaal 3 zijn). Veel ZZP’ers denken: het zal we meevallen, maar dat zal het niet. Vanaf januari 2017 zal er zeer actief worden gecontroleerd van overheidswege. De voordelen voor een ZZP’er die gebruik maakt van de diensten van Werckpost zijn als volgt:

  • Weinig administratieve lasten
  • Snelle betaling
  • Mogelijkheid tot voordelige all-in verzekering
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Uitzenden

Uitzenden is een prima oplossing als u (tijdelijk) flexibel personeel nodig hebt en tegelijkertijd niet vast wil zitten aan een tijdsbepaling of een contract. Flexkrachten kunnen ingezet worden wanneer u maar wilt en op elke gewenste dag beginnen.

Lees meer

Detacheren

Bij detacheren is er sprake van een detacheringsovereenkomst tussen de flexkracht en Werckpost en een opdrachtovereenkomst tussen de opdrachtgever en Werckpost. De flexkracht is in dienst van de uitzendonderneming en wordt te werk gesteld bij de opdrachtgever.

Lees meer

Payrolling

Wanneer u door eigen werving & selectie een nieuwe werknemer aantrekt, maar deze niet op uw eigen loonlijst wilt zetten, kunt u gebruik maken van Werckpost Payrolling. Voordelen: lager tarief, administratieve handelingen, risico's en uitbetaling worden door Werckpost verricht.

Lees meer

Werving & Selectie

Geeft u er de voorkeur aan een kandidaat van Werckpost direct in eigen dienst te nemen? Ook dat is mogelijk. Wanneer u voor W&S kiest berekenen wij een eenmalige fee die in een keer in rekening wordt gebracht op de dag dat de nieuwe werknemer start.

Lees meer