Transport

Direct inschrijven Bekijk de laatste vacatures
Transport & Logistiek


Werckpost heeft flink wat ervaring opgedaan als het gaat om Transport & Logistiek op land EN water. Of het nu op de vrachtwagen is, in het magazijn, heftruckchauffeur of dekknecht? Werckpost regelt het. Wil je werken in de Transport en Logistiek? Heb je ervaring? Geen ervaring? Wij geven je gedegen advies en helpen bij de juiste keuze.

Voorbeeld: een vrachtwagenchauffeur weet natuurlijk wat werken in de Transport en Logistiek inhoudt, maar zou jij het vak willen leren is de functie-inhoud kort en krachtig:

  • Transporteren van goederen naar de juiste bestemming, nationaal en internationaal;
  • Meestal meehelpen met het laden en lossen van goederen;
  • Veel onderweg zijn en langere afstanden afleggen, afhankelijk van welke routes je rijdt;
  • Overzicht houden, hoeveel adressen je moet lossen hangt af van de route;
  • Flexibiliteit en vaak van huis zijn zeker aan de orde;
  • Klantvriendelijkheid staat voorop.

Via Werckpost volg je de opleiding en blijf je twee jaar bij ons. Werkzekerheid voor jaren is wat wij je willen bieden.

Werckpost staat voor professioneel, vastigheid en zekerheid. De laatste jaren hebben wij tientallen C en CE chauffeurs aan werkgevers mogen koppelen. Ons transport team weet waar ze over praat. Wij zetten ons tot het uiterste in om alles goed te laten verlopen. Eenvoudig en simpel, eerlijk en betrouwbaar. Bij Werckpost ga je van baanzekerheid naar werkzekerheid.

Wil je meer informatie over onze vacatures, neem dan contact op met ons kantoor en vraag naar Johannes, johannes@werckpost.nl

Uitzenden

Uitzenden is een prima oplossing als u (tijdelijk) flexibel personeel nodig hebt en tegelijkertijd niet vast wil zitten aan een tijdsbepaling of een contract. Flexkrachten kunnen ingezet worden wanneer u maar wilt en op elke gewenste dag beginnen.

Lees meer

Detacheren

Bij detacheren is er sprake van een detacheringsovereenkomst tussen de flexkracht en Werckpost en een opdrachtovereenkomst tussen de opdrachtgever en Werckpost. De flexkracht is in dienst van de uitzendonderneming en wordt te werk gesteld bij de opdrachtgever.

Lees meer

Payrolling

Wanneer u door eigen werving & selectie een nieuwe werknemer aantrekt, maar deze niet op uw eigen loonlijst wilt zetten, kunt u gebruik maken van Werckpost Payrolling. Voordelen: lager tarief, administratieve handelingen, risico's en uitbetaling worden door Werckpost verricht.

Lees meer

Werving & Selectie

Geeft u er de voorkeur aan een kandidaat van Werckpost direct in eigen dienst te nemen? Ook dat is mogelijk. Wanneer u voor W&S kiest berekenen wij een eenmalige fee die in een keer in rekening wordt gebracht op de dag dat de nieuwe werknemer start.

Lees meer