Goede doelen

Bij Werckpost vinden we het belangrijk om ook anderen mee te laten delen in ons succes. Zo maken we onze dankbaarheid tastbaar en helpen we anderen om hun doelstelling te verwezenlijken.

Mercy Ships 

Mercy Ships zorgt als medische hulporganisatie voor ziekenhuisschepen voor de kust van Afrika. Op hun schepen helpen artsen en verpleegkundigen dagelijks honderden mensen die geen toegang hebben tot goede medische zorg. Vanuit ons geloof en ons verleden als vissersfamilie steunen wij Mercy Ships.

www.mercyships.nl

Woord en Daad 

Vanuit Bijbels perspectief verbindt Woord en Daad mensen wereldwijd in de strijd tegen armoede. Woord en Daad werkt aan de thema's die wij van ganser harte steunen: christelijk onderwijs, beroepsonderwijs, vaktraining en arbeidsbemiddeling, voedselzekerheid, agribusiness en bedrijfsontwikkeling, water, sanitatie en hygiëne en noodhulp. In Nederland maakt Woord en Daad mensen, bedrijven en overheid bewust van hun verantwoordelijkheid voor armoede wereldwijd. 

www.woordendaad.nl

Sponsoring

S.V. Urk 

De plaatselijke voetbalvereniging S.V. Urk heeft ongeveer 1100 leden. Jong en oud, liefhebbers en wedstrijdspelers gaan wekelijks vol plezier naar de velden. S.V. Urk bestaat uit veel vrijwilligers die allemaal in kleine en grote mate hun steentje bijdragen. Werckpost ondersteunt deze voetbalvereniging, omdat sport een belangrijk sociaal bindmiddel is in de gemeenschap. 

www.svurk.nl

SC Telstar 

Businessclub sponsor.

Telstar kent een fanatieke en loyale groep sponsoren. Veel sponsoren zijn Telstar al jaren trouw en zijn niet meer weg te denken bij de Witte Leeuwen.

www.sctelstar.nl

Zeerobben 

Businessclub sponsor.

“Samen, Sportief Sterk!” Vanuit die gedachte is in 2015 Business Club Zeerobben opgericht.

Een netwerkclub van ondernemende mensen. Inmiddels tellen we zo’n 50 leden. Het bijzondere van de Business Club is, dat zowel jonge, pas gestarte, als ervaren ondernemers vertegenwoordigd zijn. 

www.zeerobben.nl 

Stormvogels 

IJ.V.V. Stormvogels in IJmuiden is een voetbalvereniging met een rijke historie en een mooie toekomst. Opgericht op 1 juni 1912, ontsproten uit een steeds groter wordende gemeenschap in, toen nog, een dorp aan zee. De combinatie van vis, visserij en Stormvogels is onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Dat kan ook bijna niet anders wanneer je weet dat Stormvogels zo ongeveer ‘geboren’ is in de vishallen.

Ansjooprace


Stichting Urker Botter organiseert ieder jaar, in de tijd dat vroeger op de ‘Ansoop’ (ansjovis) werd gevist, haar botterwedstrijd.

Ansjovis was vroeger toen het IJsselmeer nog Zuiderzee was, een voor Urk belangrijk visje. In de periode dat het gevangen werd was het erg druk op het eiland. De ansjovis moest worden schoongemaakt en ingelegd in de zouterijen. Het was altijd een race tegen de klok.

Hier komt dan ook de naam van ons jaarlijkse evenement vandaan wat alle elementen van een spectaculaire dag op het water nodig heeft. Ieder jaar organiseert Stichting Urker Botter in juni de ‘Ansjooprace’. Een spannende wedstrijd voor bedrijven, verenigingen, families en vriendenclubs.

www.nieuw.urkerbotter.nl


Top