Ik zoek personeel

Bent u op zoek naar personeel? Wij bieden onderstaande diensten aan. 

HR Support

Uw mensen vormen een onmisbare schakel in uw productie of dienstverlening. Dan is het van essentieel belang dat u alles goed geregeld hebt. Van verzekeringen tot arbeidsrecht. Werckpost weet daar alles van en ondersteunt u graag op dit gebied.

Lees meer

Uitzenden

Uitzenden is een prima oplossing, wanneer u (tijdelijk) personeel nodig heeft en niet meteen vast wil zitten aan een contract of een medewerker. De inzet van flexkrachten kan op ieder moment plaatsvinden en in goed overleg weer worden gestopt. 

Lees meer

Werving & Selectie

Geeft u er de voorkeur aan om een kandidaat van Werckpost direct zelf in dienst te nemen? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Wanneer u voor W&S kiest, berekenen wij een eenmalige fee die in rekening wordt gebracht wanneer de nieuwe werknemer start.

Lees meer

Detacheren

Bij detacheren is er sprake van een detacheringsovereenkomst tussen de flexkracht en Werckpost en een opdrachtovereenkomst tussen werkgever en Werckpost. De flexkracht is in dienst van de uitzendonderneming en wordt te werk gesteld bij de opdrachtgever.

Lees meer

Heeft u werknemers nodig?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mensen en werk met elkaar verbinden

We zijn vertrouwd én vernieuwend tegelijk: we zoeken constant naar nieuwe manieren om mensen en bedrijven bij elkaar te brengen en waarde toe te voegen aan ondernemingen én het leven van mensen. Wij hebben hart voor uw werk en voor uw mensen. Mensen maken immers het verschil in organisaties.  

Top