HR support

HR Support ligt op verschillende vlakken. Wij zien onszelf als verlengstuk van uw bedrijf en kunnen op verschillende manieren ondersteuning bieden.

Bent u een kleinere onderneming, een startend bedrijf, dan kunt u de administratie van uw personeel door Werckpost laten uitvoeren. Zo heeft u geen administratieve rompslomp, geen ziekte- of leeglooprisico en kunt u 5,5 jaar vooruit i.p.v. 3 jaar voor bepaalde tijdscontracten.

HR Support kan ook het opzetten van een afdeling HR zijn binnen uw bedrijf, een eigen functiehuis of een herinventarisatie van uw afdelingen. Wij bieden binnen deze dienst ook coaching en training aan middels onze organisatie Best of CourseWerving & selectie

Wellicht geeft u er de voorkeur aan een kandidaat van Werckpost direct in eigen dienst te nemen. Ook dat is mogelijk. Wanneer u voor W&S kiest berekenen wij een fee:

  • U kunt het Werving en Selectieproces aan    ons overlaten
  • Werckpost begeleidt het gehele proces t/m het daadwerkelijk starten van een kandidaat
  • De fee wordt gefactureerd volgens onze Algemene Voorwaarden, de hoogte is afhankelijk van de functie en het salaris
  • Vanaf dag 1 staat uw nieuwe werknemer bij u op de loonlijst en niet bij Werckpost

Opleidingscontract

Het opleidingscontract is een vorm van detacheren waarbij Werckpost de gedetacheerde flexkracht een opleiding aanbiedt waarna de flexkracht een bepaalde periode bij Werckpost blijft werken. Na deze periode kan de flexkracht kosteloos worden overgenomen.


ZZP'ers 

Werckpost heeft ook ervaring met het uitzenden van ZZP’ers. Ons keurmerk bij de NBBU stelt ons in staat om op de juiste manier.

  • Administratief gezien alles vast te leggen
  • De juiste begeleiding te geven
  • U van geschikte ZZP’ers te voorzien
Top