Direct inschrijven Bekijk de laatste vacatures

Vacatures


Filters

MEDIATECHNOLOOG  40 uur

Heb jij een passie voor media, in het bijzonder de regionale omroep, ben je (media) technisch goed onderlegd en heb je een zeer flexibele houding? Voor deze veelzijdige functie zoeken we een proactieve medewerker die creatief, nieuwsgierig en stressbestendig is.

Meer info
MATROZEN  40 uur

Wij zijn per omgaande op zoek naar een matroos voor op container- en chemicaliënvaart.

Meer info
STUURMANNEN  40 uur

Wij zijn per omgaande op zoek naar Stuurmannen voor op container- en chemicaliënvaart.

Meer info
KAPITEIN  40 uur

Wij zijn per omgaande op zoek naar een kapitein voor op container- en chemicaliënvaart.

Meer info
MEEWERKEND VOORMAN KEURMEESTER GROENTE FRUIT AFG FLEVOLAND OVERIJSSEL KAMPEN  40 uur

Ben je iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en zoek je een fulltime baan in de omgeving? Voor een handelsorganisatie zijn wij op zoek naar een Keurmeester alias Meewerkend voorman versafdeling.

Meer info

Uitzenden

Uitzenden is een prima oplossing als u (tijdelijk) flexibel personeel nodig hebt en tegelijkertijd niet vast wil zitten aan een tijdsbepaling of een contract. Flexkrachten kunnen ingezet worden wanneer u maar wilt en op elke gewenste dag beginnen.

Lees meer

Detacheren

Bij detacheren is er sprake van een detacheringsovereenkomst tussen de flexkracht en Werckpost en een opdrachtovereenkomst tussen de opdrachtgever en Werckpost. De flexkracht is in dienst van de uitzendonderneming en wordt te werk gesteld bij de opdrachtgever.

Lees meer

Payrolling

Wanneer u door eigen werving & selectie een nieuwe werknemer aantrekt, maar deze niet op uw eigen loonlijst wilt zetten, kunt u gebruik maken van Werckpost Payrolling. Voordelen: lager tarief, administratieve handelingen, risico's en uitbetaling worden door Werckpost verricht.

Lees meer

Werving & Selectie

Geeft u er de voorkeur aan een kandidaat van Werckpost direct in eigen dienst te nemen? Ook dat is mogelijk. Wanneer u voor W&S kiest berekenen wij een eenmalige fee die in een keer in rekening wordt gebracht op de dag dat de nieuwe werknemer start.

Lees meer