Werckpost als familiebedrijf

Met meer dan vijftien jaar ervaring in het uitzendwerk, was het voor de familie Post in 2015 een logische stap naar een eigen bedrijf. De driekoppige directie, bestaande uit ex- schipper en –visserman Geert, dochter Maria en zoon Nanne, deed het bedrijf in rap tempo groeien tot de organisatie, die het nu is. Met vestigingen in Urk, Harlingen, IJmuiden en Kampen en meer dan vijftig medewerkers. Aandacht is daarbij het centrale thema. Aandacht, die we geven aan onze opdrachtgevers, aan onze krachten en aan elkaar. Het is tenslotte allemaal mensenwerk en wat aandacht krijgt, groeit. 

Het feit dat we een familiebedrijf zijn maakt ons anders dan anderen. We handelen anders, we werken met passie. Als familie geloven we dat het belangrijkste is om de juiste persoon op de juiste plaats te zetten. Zodat zowel de werknemer als de werkgever tevreden kunnen zijn. We zoeken naar geschikte werkplekken voor werknemers, afhankelijk van hun mogelijkheden en ervaring. Wij bieden werk in de visverwerkende industrie, maar ook in engineering en constructie. 

De kwaliteit van vroeger

We zijn trots op onze Urker achtergrond. Hard werken is voor ons heel normaal. Waarden en normen ook. Dat eisen we van onszelf en dat vragen we ook van de mensen, die we aan het werk zetten. Het serviceniveau van onze kantoren is hoog en het licht gaat pas uit als het werk af is. Werknemers en opdrachtgevers prijzen ons om onze snelheid, daadkracht en betrouwbaarheid. 

Als bevlogen aanpakkers doen wij al het mogelijke en stropen we onze mouwen op, ook voor negen uur en na vijf uur. We gaan voor elkaar door het vuur, ook voor onze kandidaten en klanten. In onze communicatie zijn we open, direct en persoonlijk. Voor ons en onze werkwijze geldt: je weet wat je aan elkaar hebt en afspraak is afspraak. 

De mensen van nu

Wij kijken over grenzen heen; de moderne arbeidskracht kan ook een arbeidsmigrant zijn die specifieke kennis, vaardigheden en ervaring meebrengt. In elk contact hebben wij oog voor de mens. Een uitzendkracht of gedetacheerde is voor ons geen nummer, maar een waardevol persoon. Wij willen onze mensen en hun talent beter leren kennen. Dat maakt het makkelijker een passende werkomgeving te vinden, waarin ze opbloeien en waarde toevoegen. 

Scheepswerf Multiship Holland uit Harlingen


Wiecher Kocken is mede-eigenaar van scheepswerf Multiship Holland uit Harlingen. Zijn bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het onderhoud van schepen. Werckpost heeft voor hen arbeidskrachten geleverd, voornamelijk stralers en spuiters. "Werckpost heeft een goede service en goede vakmensen en in deze tijd zijn die welkom!” 


Schildersbedrijf Coenen uit Urk

Karel Coenen één van de eigenaren van schildersbedrijf Coenen uit Urk.  Schildersbedrijf Coenen is vanwege de drukte in de bouwwereld voortdurend opzoek naar nieuwe mankrachten. De afgelopen periode heeft Werckpost verschillende schilders mogen leveren. β€œWerckpost zijn echte meedenkers en zijn voor ons voortdurend op zoek naar goede mankrachten. Onze schilders zijn ook zeer te spreken over het contact dat ze hebben met Werckpost. Daarom bevelen wij Werckpost van harte aan"


Top