Direct inschrijven Bekijk de laatste vacatures

Bedrijfsconcept

Op de manier van vroeger, met een tintje van nu

“Als flexspecialist begrijpen wat er nodig is en dit toepassen in relaties”. Dat is onze missie als Werckpost.

Niets blijft hetzelfde en dat vinden we helemaal niet erg. De drang naar vernieuwing zit ons namelijk in het bloed. Overal kansen zien, dat hebben we meegekregen van ‘De Posten’ (lees: familie Post). Werckpost is volop beweging, kennis, talent en vakmanschap. Dit kunnen wij inbrengen om samen met u grote stappen te maken binnen uw organisaties. “Eigenlijk vormen we een lichaam, waarbij de hand niet zonder de voet kan en andersom”, aldus een van de oprichters. Waar komen wij elke morgen enthousiast ons bed voor uit: verbinding brengen tussen klanten en werknemers waar beiden iets aan hebben. Wij werken aan de oplossing.

Achtergrond

WERCKPOST als familiebedrijf


Ooit werd de uitspraak gedaan: “familiebedrijven zijn net rentmeesters: je moet het je zo voorstellen dat als je een boomgaard erft, je de appels mag plukken, maar geen bomen mag rooien en het liefst plant je er voor de volgende generatie nog eentje bij”. Voor ons als familiebedrijf is er niets zo belangrijk als continuïteit. Geld verdienen staat bij ons dan ook niet voorop. Onze kracht als bedrijf is dat we ver vooruit kunnen kijken. Terwijl de meeste bedrijven leven van kwartaalcijfers naar kwartaalcijfers en de gedachte kunnen hebben “na mij de zondvloed”, denken wij aan het nalaten van een erfenis voor de volgende generatie. Door deze focus op de lange termijn loopt kennis niet zo snel de deur uit en binden wij medewerkers echt aan ons.


Organisatie

Het team van WERCKPOST
Families als die van ons willen sparren, ideeën en ervaringen uitwisselen. Innovatie staat bij ons voorop en als het dan goed klikt tussen familie en “vreemden” is een team unbeatable. Wat vreemd bloed in een team van familieleden is niet slecht, bedaart de gemoederen een beetje. Doordat beide partijen elkaar (kunnen) vertrouwen blijven er korte lijntjes binnen het bedrijf.

Afdelingen zitten bij elkaar en collega’s lopen zo bij elkaar naar binnen, beslissingen kunnen meteen genomen worden. Die snelheid betekent dat wij de concurrent voor kunnen blijven. Niet alles zal altijd perfect gaan maar wij doen elke dag stappen in de juiste richting. Voor een jonge onderneming (januari 2015) zijn we zeer innovatief en denken in oplossingen.


Samenwerking

Als verantwoordelijke partner


Wij als familiebedrijf werken anders dan andere bedrijven. We hebben de ervaring van meerdere generaties en weten dat er goede en slechte tijden zijn. Zo weet een van de mede-eigenaren wat het is om zelf kapot te gaan als bedrijf. De pijn van uw onderneming wordt gevoeld. Om met u te sparren en ideeën uit te wisselen, deze uit te voeren en zo te komen tot een goed resultaat; dat is wat wij voor ogen hebben. We voelen de passie om de juiste medewerker(s) op de juiste plek te zetten en zijn loyaal aan u als opdrachtgever, maar ook aan onze werknemers. We voelen de verplichting en verantwoordelijkheid. Een mens heeft niet alleen cijfermatige waarde, maar veelmeer een menselijke waarde. In deze tijd waarin de mens op zichzelf is gericht en het ‘ik’ erg overheerst willen wij het verschil maken. Werckpost zet de juiste persoon op de juiste plaats.Uitzenden

Uitzenden is een prima oplossing als u (tijdelijk) flexibel personeel nodig hebt en tegelijkertijd niet vast wil zitten aan een tijdsbepaling of een contract. Flexkrachten kunnen ingezet worden wanneer u maar wilt en op elke gewenste dag beginnen.

Lees meer

Detacheren

Bij detacheren is er sprake van een detacheringsovereenkomst tussen de flexkracht en Werckpost en een opdrachtovereenkomst tussen de opdrachtgever en Werckpost. De flexkracht is in dienst van de uitzendonderneming en wordt te werk gesteld bij de opdrachtgever.

Lees meer

Payrolling

Wanneer u door eigen werving & selectie een nieuwe werknemer aantrekt, maar deze niet op uw eigen loonlijst wilt zetten, kunt u gebruik maken van Werckpost Payrolling. Voordelen: lager tarief, administratieve handelingen, risico's en uitbetaling worden door Werckpost verricht.

Lees meer

Werving & Selectie

Geeft u er de voorkeur aan een kandidaat van Werckpost direct in eigen dienst te nemen? Ook dat is mogelijk. Wanneer u voor W&S kiest berekenen wij een eenmalige fee die in een keer in rekening wordt gebracht op de dag dat de nieuwe werknemer start.

Lees meer