Allemaal mensenwerk

Met meer dan vijftien jaar ervaring in het uitzendwerk, was het voor de familie Post in 2015 een logische stap naar een eigen bedrijf. De driekoppige directie, bestaande uit ex- schipper en –visserman Geert, dochter Maria en zoon Nanne, deed het bedrijf in rap tempo groeien tot de organisatie, die het nu is. Met vestigingen in Urk, Harlingen, IJmuiden en Kampen en meer dan vijftig medewerkers. Aandacht is daarbij het centrale thema. Aandacht, die we geven aan onze opdrachtgevers, aan onze krachten en aan elkaar. Het is tenslotte allemaal mensenwerk en wat aandacht krijgt, groeit. 

Meer weten over onze mensen? Klik dan hier.

Mensen en werk met elkaar verbinden 

Mensen blij maken met werk en werk blij maken met mensen. Dit is onze missie en hier zijn wij goed in. Werk is belangrijk voor mensen; voor inkomen, vriendschappen, zingeving, welbevinden en persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben hart voor uw werk en voor uw mensen. Mensen maken immers het verschil in organisaties.  

Ieder mens heeft een talent

Wij geloven dat ieder mens talent heeft en dat talent willen wij graag samen ontdekken en ontwikkelen. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat mensen pas goed uit de verf komen, wanneer ze op de juiste plek zitten. Als mensen blij zijn met hun werk, zorgt die positieve energie voor prettiger samenwerken én betere resultaten.

De kwaliteit van vroeger

We zijn trots op onze Urker achtergrond. Hard werken is voor ons heel normaal. Waarden en normen ook. Dat eisen we van onszelf en dat vragen we ook van de mensen, die we aan het werk zetten. Het serviceniveau van onze kantoren is hoog en het licht gaat pas uit als het werk af is. Werknemers en opdrachtgevers prijzen ons om onze snelheid, daadkracht en betrouwbaarheid. 

De mensen van nu

Wij kijken over grenzen heen; de moderne arbeidskracht kan ook een arbeidsmigrant zijn die specifieke kennis, vaardigheden en ervaring meebrengt. In elk contact hebben wij oog voor de mens. Een uitzendkracht of gedetacheerde is voor ons geen nummer, maar een waardevol persoon. Wij willen onze mensen en hun talent beter leren kennen. Dat maakt het makkelijker een passende werkomgeving te vinden, waarin ze opbloeien en waarde toevoegen. 

Werckpost als familiebedrijf

De sterke verbondenheid die wij als familie met elkaar hebben, voelen wij ook voor de mensen die wij blij maken met werk. En voor de bedrijven waarmee wij samenwerken. Wij zijn oprecht in elkaar geïnteresseerd en willen kandidaten én ondernemers goed leren kennen en begrijpen. Als we weten wat er speelt, kunnen we met passende oplossingen én de juiste mensen komen.

Bevlogen aanpakkers

Als bevlogen aanpakkers doen wij al het mogelijke en stropen we onze mouwen op, ook voor negen uur en na vijf uur. We gaan voor elkaar door het vuur, ook voor onze kandidaten en klanten. In onze communicatie zijn we open, direct en persoonlijk. Voor ons en onze werkwijze geldt: je weet wat je aan elkaar hebt en afspraak is afspraak. 

Vertrouwd én vernieuwend 

Sinds onze oprichting in 2015 staan wij bekend als betrokken, betrouwbare en loyale partner. We leveren dagelijks de kwaliteit die vroeger gewoon was. We zijn vertrouwd én vernieuwend tegelijk: we zoeken constant naar nieuwe manieren om mensen en bedrijven bij elkaar te brengen en waarde toe te voegen aan ondernemingen én het leven van mensen.

Duurzame groei voor toekomstige generaties

Als familiebedrijf vinden wij continuïteit belangrijker dan snel gewin. Wij kijken vooruit en willen duurzame relaties aanknopen en onderhouden. Daarmee leggen we een gezonde financiële basis voor stabiele groei. Bovendien biedt dit zekerheid aan toekomstige generaties. 

Top