Administratief

De zakelijke dienstverlening houdt veel meer in dan een “suffe kantoorbaan”. Je kunt te maken krijgen met commerciële doelstellingen of je bent betrokken bij de financiële huishouding van een bedrijf, je draagt zorg voor administratieve processen, planning of inkoop.

Veruit het meest voorkomende beroep is de administratief medewerker. Dit beroep heeft veel verschillende aanverwante beroepsgroepen, zoals bijvoorbeeld secretarieel-administratief medewerker of financieel-administratief medewerker. Er is bij ieder bedrijf sprake van een administratie. En dus is er bij ieder bedrijf ook sprake van administratief werk. Je kunt je dus voorstellen dat het administratieve beroep enorm veel voor komt.

Benieuwd naar onze Administratief
vacatures?

Wat morgen op tafel komt, gaat vandaag door jouw handen

Verantwoordelijk werk 

Werken in de voedingsindustrie vraagt om een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent immers bezig met wat bij mensen op tafel komt te staan. Daarom gelden er voor productiemedewerkers in deze sector strenge regels op het gebied van persoonlijke hygiëne en het dragen van sieraden en make-up. De werkplek zelf is vrijwel altijd onderdeel van het hygiëne protocol.

Training en opleiding

Werckpost heeft veel ervaring in de visindustrie. Met een achtergrond in de visserij en het hoofdkantoor op Urk is dat niet verwonderlijk. Inmiddels wordt deze kennis en ervaring met veel succes toegepast in andere sectoren van de voedingsindustrie. Wie in deze sector via Werckpost aan de slag gaat, krijgt vooraf een uitgebreide HACCP-training. Onze jobcoaches verzorgen de begeleiding op de werkvloer.


Bent u op zoek naar personeel in de Food industrie?

De voedingsindustrie kenmerkt zich door een grote verscheidenheid. Met kwaliteit als gemeenschappelijke noemer. Vanaf de oprichting heeft Werckpost een positie ingenomen binnen de visverwerkende industrie op Urk. De kennis en ervaring, die op dat gebied is opgedaan, laat zich goed vertalen naar andere sectoren binnen de voedingsindustrie. In alle gevallen staat de kwaliteit van het productieproces en het eindproduct centraal. Daarbij zijn gemotiveerde en kundige medewerkers onmisbaar. Werckpost helpt u graag bij het vinden van bekwame en gemotiveerde medewerkers. 

Neem snel contact met ons op. Via het contactformulier of bel 0527 – 74 80 10. We helpen u graag verder.

Top