Bouw

De sector Bouw is breed en biedt werk aan vele tienduizenden werknemers. Als je in deze sector aan de slag wilt, is er een scala aan mogelijkheden. Van nieuwbouw tot renovatie en van woningbouw tot utiliteitsbouw.

De bouwbranche is verantwoordelijk voor de productie van alle bouwwerken zoals woningen, bedrijven, wegen, ziekenhuizen en dijken. Een branche met heel veel mogelijkheden om te werken en je te specialiseren.

De ketting is zo sterk als de zwakste schakel

Blind vertrouwen

 Op zee moet je blindelings op elkaar kunnen vertrouwen. Een bekwame bemanning is cruciaal voor het succesvol reilen en zeilen aan boord. Bij Werckpost weten we daar alles van. De directie heeft jarenlang als schipper en bemanningslid op een eigen kotter gevaren. Dan leer je wel hoe belangrijk het is om goed op elkaar ingespeeld te zijn.

Alles geregeld

Werckpost zorgt voor de benodigde visa, verzekeringen, stempels en papieren. Indien nodig organiseren we ook je huisvesting, training en opleiding. In ieder geval brengen we je persoonlijk naar je schip. We vinden het belangrijk dat alles goed geregeld is. Voor jou en voor de opdrachtgever. Werken met Werckpost is een garantie voor kwaliteit.


Heeft u behoefte aan personeel met zeebenen?

Werckpost heeft een bijzondere relatie met de Zeevaart. Algemeen directeur Geert Post heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan de visserij. Als schipper en eigenaar van een kotter. Sinds 2017 plaatst Werckpost zeevarenden op schepen - voornamelijk kotters - varend onder de Duitse, Engelse, Belgische en Deense vlag. In functies variërend van dekknecht tot stuurman en machinist. Werckpost kent de bepalingen en voorschriften en vindt de perfecte aanvulling op de bestaande crew. We brengen de medewerker persoonlijk naar het schip en regelen alle bijkomende formaliteiten.

Neem snel contact met ons op. Via het contactformulier of bel 0527 – 74 80 10. We helpen u graag verder.

Top