Grond-, weg- en waterbouw

Infrastructuur daaromheen en de verduurzaming van de energievoorziening.

Benieuwd naar onze Grond-, weg- en waterbouw vacatures?

De kracht van kennis

Gewoon doen!

Werken leer je door het gewoon te doen. En leren wercken doe je bij Werckpost. Naast Uitzenden, Detacheren, Werving & Selectie verzorgt Werckpost ook trainingen en opleidingen op maat. Variërend van HACCP trainingen tot een opleiding commerciële vaardigheden. Onze leerwerktrajecten staan bekend om de hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wanneer je altijd al iets bij hebt willen leren of jezelf up to date houden, is dit je kans.

Aanstormend talent

Werckpost biedt aanstormend talent graag de kans om vakinhoudelijke kennis verder te ontwikkelen. Hoe meer je weet, hoe waardevoller je bent voor een werkgever. Dat is de kracht van kennis. Lijkt een carrière in de installatietechniek, elektro, logistiek of productie je wat? Wil je twee jaar bij ons in dienst blijven en binnen die periode je diploma behalen? Wacht dan niet langer en meld je aan voor een van onze opleidingstrajecten.


Meer weten over de voordelen van een lerende organisatie?

Werken leer je door het gewoon te doen. En leren wercken doe je bij Werckpost. Naast Uitzenden, , Detacheren, Werving & Selectie verzorgt Werckpost ook trainingen en opleidingen op maat. Variërend van HACCP trainingen tot een opleiding commerciële vaardigheden. Onze leerwerktrajecten staan bekend om de hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. Werckpost biedt aanstormend talent graag de kans om vakinhoudelijke kennis verder te ontwikkelen. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. 

Neem snel contact met ons op. Via het contactformulier of bel 0527 – 74 80 10. We vertellen er graag meer over.

Top