Onze werkwijze

Het feit dat we een familiebedrijf zijn maakt ons anders dan anderen. We handelen anders, we werken met passie. Als familie geloven we dat het belangrijkste is om de juiste persoon op de juiste plaats te zetten. Zodat zowel de werknemer als de werkgever tevreden kunnen zijn. We zoeken naar geschikte werkplekken voor werknemers, afhankelijk van hun mogelijkheden en ervaring. Wij bieden werk in de visverwerkende industrie, maar ook in engineering en constructie. 

Ieder van ons is een afzonderlijk persoon, verschillend van anderen, en daarom benaderen we elke medewerker afzonderlijk. We zijn niet alleen cijfers, maar mensen, en ieder van ons is uniek. Als bedrijf zijn we gefocust op het verwerven van medewerkers die graag voor ons willen werken voor vele jaren. We hechten veel waarde aan mensen die met ons werken, we zijn verantwoordelijk voor hen.

Wat onze relaties zeggen

Hoe kijken onze opdrachtgevers naar Werckpost? Wat vinden de mensen, die voor ons aan het werk zijn, van ons. We hebben ze het gevraagd. Zomaar een greep uit de commentaren.


Scheepswerf Multiship Holland

Wiecher Kocken is mede-eigenaar van scheepswerf Multiship Holland uit Harlingen. Zijn bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het onderhoud van schepen. Werckpost heeft voor hen arbeidskrachten geleverd voornamelijk stralers en spuiters. "Werckpost heeft een goede service en goede vakmensen en in deze tijd zijn die welkom!” 


Schildersbedrijf Coenen uit Urk

Karel Coenen één van de eigenaren van schildersbedrijf Coenen uit Urk.  Is vanwege de drukte in de bouwwereld voortdurend opzoek naar nieuwe mankrachten. De afgelopen periode heeft Werckpost verschillende schilders mogen leveren. β€œWerckpost zijn echte mee denkers! Voortdurend opzoek naar goede mankrachten voor ons. Onze schilders zijn ook zeer te spreken over het contact dat ze hebben met Werckpost. Daarom bevelen wij Werckpost van harte aan"

Bekijk hier onze vacatures

Voor een volledig overzicht van onze actuele vacatures klik op onderstaande link.

Top