schoonmaak

Onder schoonmaak valt te denken aan alle voorkomende reinigingsactiviteiten. Van regulier schoonmaakonderhoud tot specialistische reinigingswerkzaamheden.  Het betreft hier vaak speciale machines of een bepaald reinigingsproduct die gebruikt moeten worden. Benieuwd naar onze schoonmaak
vacatures?

Het gaat om het leveren van toegevoegde waarde

Mensen maken het verschil

Zakelijke dienstverlening is een breed begrip. Het gaat om een zeer diverse sector die staat voor ruim een vijfde van de Nederlandse economie. Met zoveel concurrentie is het belangrijk om je te onderscheiden. Dat gebeurt door het leveren van toegevoegde waarde. Medewerkers vormen daarbij een doorslaggevende factor.  De professionele aanpak van Werckpost zorgt voor de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats.

Een kwestie van vertrouwen

Jij kunt het verschil maken. Vooral in de zakelijke dienstverlening. Waar succes vaak afhangt van de kwaliteit van de relatie. Waar het gaat om vertrouwen, betrouwbaarheid en integriteit. Niet alleen het eindresultaat telt, maar ook de weg daar naartoe. Of het nu gaat om een accountmanager, een administratief medewerker, een secretaresse, een projectleider of een van die vele andere interessante en relevante beroepen.


Bent u op zoek naar versterking van uw zakelijke dienstverlening?

Dat de zakelijke dienstverlening veel meer inhoudt dan een ‘suffe kantoorbaan’ hoeven we hier niet uit te leggen. De grote verscheidenheid in werkzaamheden vormt voor menigeen een interessante uitdaging. Het kan gaan om het realiseren van commerciële doelstellingen of de financiële huishouding van een bedrijf, administratieve processen, planning of inkoop. Ook beveiliging en de schoonmaakbranche vallen onder zakelijke dienstverlening. Bij Werckpost helpen we graag om daar de beste mensen voor te vinden. Op basis van uw wensen en eisen gaan we aan de slag en komen we met een oplossing. Natuurlijk zijn we pas tevreden als u dat ook bent.

Neem snel contact met ons op. Via het contactformulier of bel 0527 – 74 80 10. We helpen u graag verder.

Top