Techniek

De wereld van de techniek is voortdurend in beweging. Dat vraagt om gedreven professionals die de ontwikkelingen helpen vormgeven. Een goede opleiding, gekoppeld aan een flinke dosis gezond verstand vormen de basis. Het opdoen van ervaring, daar kan Werckpost bij helpen.

Benieuwd naar onze Techniek vacatures?

Techniek als motor van de economie

Je komt overal tegenaan

Je kunt er niet meer omheen: techniek gaat een steeds grotere rol spelen in ons dagelijks leven. Of het nu gaat om onze energievoorziening en de plaatsing van zonnepanelen, of om de inzet van robots in het productieproces. Techniek komen we overal tegen. In de bouw, het verkeer, maar ook in de agrarische sector, media en vanzelfsprekend de ruimtevaart. Van fijnmechanica tot werktuigbouw en van elektrotechniek tot machinebouw, Werckpost heeft de passende baan voor jou. En elk jaar komen er tienduizenden plaatsen bij in deze sector.

Ga het maken

Werken in de techniek gaat over dingen maken. En niet alleen een product, maar ook dingen mogelijk maken. Met jouw inzet kunnen anderen verder. Of het nu gaat om een puntgave las of de afstelling van een serie sensoren. Jij bent die professional die het voor elkaar krijgt. Of dat wil je worden. Je houdt van het vak en dat laat je graag merken. Als je het wilt maken in de techniek, pak je nu de telefoon en belt. Mailen kan natuurlijk ook.

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak in de techniek?

Je kunt er niet meer omheen: techniek gaat een steeds grotere rol spelen in ons dagelijks leven. Of het nu gaat om onze energievoorziening en de plaatsing van zonnepanelen, of om de inzet van robots in het productieproces. Techniek komen we overal tegen. In allerlei verschijningsvormen. Van fijnmechanica tot werktuigbouw en van elektrotechniek tot machinebouw. De wereld van de techniek is voortdurend in beweging. Dat vraagt om gedreven professionals die de ontwikkelingen helpen vormgeven. Een goede opleiding en een flinke dosis gezond verstand vormen de basis. Dat zijn de medewerkers, die Werckpost voor u kan vinden. 

Neem snel contact met ons op. Via het contactformulier of bel 0527 – 74 80 10. We helpen u graag verder.

Top