Transport & Logistiek

Nederland is een transportland bij uitstek. Honderden bedrijven leggen zich erop toe goederen zo goed en snel mogelijk te vervoeren. De impact van de omvang van het goederenvervoer in ons land merken we allemaal, iedere dag. Op de weg, op het water en door de lucht. Niet voor niets kent Transport en Logistiek een constant groeiende vraag naar goed opgeleid, professioneel personeel.

Benieuwd naar onze Transport & Logistiek vacatures?

Zonder transport staat alles stil

Groeiende vraag

Logistiek is meer dan alleen het transport van de ene naar de andere plek. Het is een verzamelterm voor alles wat komt kijken bij het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen. Stel je eens voor wat er zou gebeuren zonder een accurate en betrouwbare logistiek. Boodschappen doen bijvoorbeeld zou ineens een heel andere betekenis krijgen. Vandaar ook de constant groeiende vraag naar vakbekwaam personeel in deze sector. 

Alle kanten uit

Wanneer je wilt werken in de sector Transport en Logistiek, ben je bij Werckpost aan het juiste adres. Onder onze gewaardeerde opdrachtgevers bevinden zich gerenommeerde partijen op dit gebied. Als logistiek medewerker kun je alle kanten uit. Je kunt aan de slag als vrachtwagenchauffeur, maar ook als magazijnmedewerker, heftruckchauffeur of dekknecht. Ook als je nog geen ervaring hebt, helpt Werckpost je met het vinden en volgen van een passende opleiding.


Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Zonder transport staat alles stil. Dat onderstreept het grote belang van deze sector. Stel je eens voor wat er zou gebeuren zonder een accurate en betrouwbare logistiek. Boodschappen doen bijvoorbeeld zou ineens een heel andere betekenis krijgen. Niet voor niets is dit een sector waarin Nederland uitblinkt en wereldwijd toonaangevend is. De impact van de omvang van het goederenvervoer in ons land merken we allemaal, iedere dag. Op de weg, op het water en door de lucht. Niet voor niets kent Transport en Logistiek een constant groeiende vraag naar goed opgeleid, professioneel personeel. 

Neem snel contact met ons op. Via het contactformulier of bel 0527 – 74 80 10. We helpen u graag verder.

Top